Distributie si livrare rapida

Oferim soluții de transport și distribuție de mărfuri începand de la un palet în grupaj sau furgonete microbuse complete de până la 10 paleți de tip euro cu capacitate de încărcare pănâ la 1.5t pe tot teritoriul Europei sau a tării,avantajul pentru clienții care au marfă depozitată și trebuie distribuită la nivel național sau european deoarece livrarea se poate face în maxim 72h în orice locație din Europa direct livrat door to door către clientul,beneficiarul sau cumpărătorul mărfii dvs.

Transport

Dealex Auto pune la dispozitie posibilitatea de transport o a gama variata de produse:

  • piese şi componente auto
  • produse textile și de pielărie
  • metale

Solicitari Non-stop

Răspundem non-stop la toate solicitările clientilor, cu toate serviciile pe care firma noastră le poate oferi. Punem la dispozitia clienților servicii de transport internațional sau intern pentru mărfuri de natura. Transport de marfă vrac, optimizat, pe rute interne și internationale, cu masă utilă 900 – 1150 kg. Marfa este asigurată conform legilor internaționale în vigoare (asigurare CMR). Transportul se poate optimiza, taxarea făcandu-se euro/km.

Transport door-to-door

Oferim posibilitatea colectarii si livrarii door to door catre beneficiarul sau cumparatorul marfii dumneavoastra. Efectuăm transport de marfă spre Italia, Franța, Spania, Portugalia, Ungaria, Croația, Slovenia, Bulgaria, România, Belgia, Olanda, Irlanda, Marea Britanie, Luxemburg, Germania, Elveția, Danemarca, Rusia, Letonia, Lituania, Belarus, Ucraina, Grecia, Turcia, Moldova, Cehia, Slovacia, Austria, Slovenia, Bosnia-Herzegovina, Macedonia, Albania, Rusia.

00
Utilitare
00
Angajati
00
Tari
0
Ani de experienta